Afhaalgerechten

16 -17 -18 JUNI – BABY KREEFTEN FESTIVAL

—-
Koude bereidingen

Halve kreeft belle vue – frisse sla – tomaat en eitje, met verse mayonaise (€ 15)


Halve kreeft belle vue – tomaatje met handgepelde garnalen (€ 19)


—-
Warme bereidingen

Halve kreeft met kruidenboter (€ 15)
met pasta of risotto (+ € 3)

Halve kreeft – eigen nat – frisse kruiden en aardappel (€ 18)

Halve kreeft Royale – Bretoense St-Jacobsvruchten – handgepelde garnalen (€ 25)


—-
Dessert

Rood fruit – vanille-ijs – coulis – chocolade krokant (€ 6)


Bestellen kan via onderstaand formulier
of via e-mail naar info@moeyaertcatering.be
of telefonisch op 0475 96 61 57


  • Paling specialiteit met verse frietjes – IN DE KIJKER! – € 30
    ruime portie paling bereiding

 

  • Fruits de mer – SPECIALITEIT! – € 46
    halve kreeft, garnalen, scampi’s, krabbenpoten, wulken, kreukels, langoustines, koningsgarnalen, gatjes, oesters, cocktailsaus

 

  • Gevarieerde visschotel – € 28
    stukjes gepocheerde zalm, haasje, tongfilets, scampi’s, koningsgarnalen, tomaat met verse gepelde garnalen, eitje met krab en groenten

 

  • Koude visschotel Royale – € 35
    halve kreeft belle-vue, gerookte zalm, gerookte rivierpaling, koningsgarnalen, scampi’s, tongfilets, tomaat met verse gepelde garnalen, eitje met krab en groenten

 

  • Vispannetje met 3 soorten Noordzeevis – € 25
  • Bouillabaisse en rouille met 300 gr. verse vis – € 28
  • Tongrolletjes Normandisch – € 25
  • Platte oesters (4/0)
  • Franse creusen
  • Boeuf Bourguignone – € 25
  • Cadeaubon (vanaf € 25)

 

U wil nog iets bestellen van onze eindejaarsfolder? Bekijk die hier en geef uw bestelling door via mail of telefoon.


Bestellen kan via onderstaand formulier
of via e-mail naar info@moeyaertcatering.be
of telefonisch op 0475 96 61 57




Plaats uw bestelling

Ik haal mijn bestelling af op:
/ /

op deze locatie: Kortrijksestraat 412N, Bedrijvenpark De Knok, 8020 Waardamme


Mijn bestelling:

Halve kreeft belle vue, frisse sla

Halve kreeft belle vue, tomaat garnalen

Halve kreeft met kruidenboter

Halve kreeft met kruidenboter en pasta

Halve kreeft met kruidenboter en risotto

Halve kreeft in eigen nat

Halve kreeft Royale met St-Jacobsvruchten en garnalen

Dessert rood fruit met ijs en chocolade


Paling specialiteit - IN DE KIJKER!

Fruits de mer - SPECIALITEIT!

Gevarieerde visschotel

Koude visschotel Royale

Tongrolletjes Normandisch

Vispannetje

Bouillabaise

Oesters creuses

Oesters 4/0

Boeuf Bouruignone


Uw contactgegevens