16 -17 -18 JUNI – BABY KREEFTEN FESTIVAL
—-
Koude bereidingen
Halve kreeft belle vue – frisse sla – tomaat en eitje, met verse mayonaise (€ 15)
—
Halve kreeft belle vue – tomaatje met handgepelde garnalen (€ 19)
—-
Warme bereidingen
Halve kreeft met kruidenboter (€ 15)
met pasta of risotto (+ € 3)
—
Halve kreeft – eigen nat – frisse kruiden en aardappel (€ 18)
—
Halve kreeft Royale – Bretoense St-Jacobsvruchten – handgepelde garnalen (€ 25)
—-
Dessert
Rood fruit – vanille-ijs – coulis – chocolade krokant (€ 6)
Bestellen kan via onderstaand formulier
of via e-mail naar info@moeyaertcatering.be
of telefonisch op 0475 96 61 57
- Paling specialiteit met verse frietjes – IN DE KIJKER! – € 30
ruime portie paling bereiding
- Fruits de mer – SPECIALITEIT! – € 46
halve kreeft, garnalen, scampi’s, krabbenpoten, wulken, kreukels, langoustines, koningsgarnalen, gatjes, oesters, cocktailsaus
- Gevarieerde visschotel – € 28
stukjes gepocheerde zalm, haasje, tongfilets, scampi’s, koningsgarnalen, tomaat met verse gepelde garnalen, eitje met krab en groenten
- Koude visschotel Royale – € 35
halve kreeft belle-vue, gerookte zalm, gerookte rivierpaling, koningsgarnalen, scampi’s, tongfilets, tomaat met verse gepelde garnalen, eitje met krab en groenten
- Vispannetje met 3 soorten Noordzeevis – € 25
- Bouillabaisse en rouille met 300 gr. verse vis – € 28
- Tongrolletjes Normandisch – € 25
- Platte oesters (4/0)
- Franse creusen
- Boeuf Bourguignone – € 25
- Cadeaubon (vanaf € 25)
U wil nog iets bestellen van onze eindejaarsfolder? Bekijk die hier en geef uw bestelling door via mail of telefoon.