Bestel uw gerechten voor de feestdagen

Via onderstaand formulier kunt u een bestelling plaatsen voor:

  • kerstavond (24 december)
  • Kerstdag (25 december)
  • oudejaarsavond (31 december)
  • Nieuwjaar (1 januari)

Plaats uw bestelling






Soepen

Vissoep met stukjes vis en tomaat

Kreeftenbisque met stukjes kreeft en cognac


Koude aperitiefhapjes

Gebrande zalm

Glaasje handgepelde garnalen

Oesters creuses

Oesters 3/0

Oesters 4/0


Warme aperitiefhapjes

Gegratineerde oester met witte wijn/kreeftensaus

Sint-Jakobsvrucht met fijne groenten

Scampi met een vleugje Ricard

Mini-bouchée

Tong met champignons

Quiche met zalm en prei


Koude voorgerechten

Glas met handgepelde garnalen (80 gr.)

Gebrande Schotse zalm


Warme voorgerechten

Huisbereide garnaalkroketten

Gevulde Sint-Jakobsschelp

Scampi's met een vleugje Ricard

Sint-Jakobsvruchten met fijne groenten

Tongfilets met mosselen, garnalen en champignons

Halve kreeft (500 gr.) in garnalenjus met kruidenboter


Koude hoofdgerechten

Fruits de mer - SPECIALITEIT!

Halve kreeft belle-vue (500 gr.)

Halve kreeft belle-vue (750 gr.)

Gevarieerde visschotel

Koude visschotel Royale


Warme hoofdgerechten

Gepocheerde griet met jullienne van prei

Gepocheerde tongfilets met witte wijnsaus, verse mosselen en champignons

Gebakken zeeduivel (lotte) met champignons

Huwelijk van tarbot en St-Jakobsvruchten met aromaten

Halve kreeft (750 gr.) in garnalenjus en kruidenboter

Bouillabaise en rouille met 300 gr. verse vis

Hertfilet met boschampignons en wintergarnituur


Desserts

Feestplateau (18 stuks)


Menu

Menu's (Zeebrugse vissoep met stukjes vis / Bretoense Sint-Jakobsvruchten met risotto van boschampignons en aromaten / Stoverij van het hert met appel en wintergarnituur en kroketjes)



Uw contactgegevens