Over Moeyaert Catering

 

 

Meer dan enkel traiteur!

Of u nu een tuinfeestreceptie, walking dinner, buffet, diner voor uw bedrijf of privé plant, bij ons bent u aan het juiste adres. We organiseren een feest bij u thuis, in uw bedrijf of een locatie naar uw wens.

We hebben ook een aantal feestlocaties in onze portefeuille waaruit u kunt kiezen voor een onvergetelijk feest! Wil u toch een feest bij u thuis, maar u hebt niet genoeg plaats binnen? We werken nauw samen met een tentenbouwer die alle mogelijk oplossingen heeft voor uw feest.

 

Uw feest op maat!

We hebben een populaire succesformule in de vorm van een tuinfeest / luxe BBQ. Het is een onvergetelijke culinaire ervaring, met oa. een authentieke viskar en een traditionele ijskar. Bij grotere feesten snijden we de fijne charcuterie tijdens de apero à la minute bij uw gasten. De bearnaise wordt eveneens live opgeklopt bij het hoofdgerecht.

 

Afhaalgerechten

Veel van onze gerechten zijn ook in de vorm van afhaalgerechten te verkrijgen. Schrijf in op de mailinglijst en ontdek ons aanbod!

 

 

Thuislevering

In de coronaperiode waren onze gerechten via thuislevering te verkrijgen. Voorlopig hebben we dit on hold gezet en focussen we ons terug op onze feestformules.

 

Chef kok Ivan Moeyaert

Liefhebber van het leven. Gepassioneerd door alles wat met eten en drinken te maken heeft. Filosoof. Antropoloog. Afgestudeerd aan hotelschool Ter Groene Poorte in Brugge, ex-café uitbater, voormalig restauranthouder, ervaren in het runnen van een traiteurdienst, affiniteit met vis en wijn.

 

Zoon Jelle Moeyaert

Afgestudeerd aan hotelschool Ter Groene Poorte in Brugge, kelner in toprestaurants, ervaren in het regelen van personeelszaken. Contacteer hem voor meer informatie.