Fingerfoods
•
Kleine bordjes met visgerechtjes
gemarineerde zalm
sint-jacobsvruchten met avocado crème
vissoepje
•
Fijne Italiaanse vleeswaren
(op Berkel machine gesneden – vanaf 50 pers.)
•
Authentieke viskar
met langoustines, garnalen, oesters, wulken en kreukels
•
Op houtskool geroosterde chateaubriand
met verse bearnaisesaus, frisse salades
en frietjes in ossewit gebakken
•
Top gerijpte kazen met noten broodjes
(+ € 8 pp.)
•
Allerhande kleine desserten
gebakjes, taartjes, patisserie, fruit,
ter plaatse gebakken pannenkoekjes, …
•
Traditionele ijskar
met artisanaal hoeve-ijs
(+ € 4 pp.)
•
Mokka
—
€ 52 per persoon (ex. btw)
—
Extra te kiezen op houtskool: mini-hamburgers en worstjes
Alternatief mogelijk: paëlla in reuzenpan gebakken
—
Borden, bestek en glazen inbegrepen
Bediening en dranken niet in de prijs inbegrepen
—
Vraag uw offerte aan >>