Bestellen kan telefonisch (tussen 14u en 18u) op 0475 966 157 of 0478 56 06 59
of via mail op info@moeyaertcatering.be
Soep
- Vissoep (1L) met stukjes vis en tomaat – € 11
Oesters
- Platte oesters 4/0 – € 2,5
- Zeeuwse creuses – € 2,20
Hapjes
- Mini Bouchée – € 1,20
- Nobashi garnaal in tempura – verse tartaar (5 stuks) – € 10
- Tapas kroket (30gr) met garnalen (5 stuks) – € 15
Voorgerechten
- Huis gerookte zalm met kruiden – toast – € 16
- Artisanale garnaalkroketten (80gr) – € 5
- Goed gevulde visschelp – € 10
Koude hoofdgerechten
- Fruits de mer – SPECIALITEIT! – € 48
halve kreeft, garnalen, scampi’s, krabbenpoten, wulken, kreukels, langoustines, koningsgarnalen, gatjes, oesters, cocktailsaus
- Gevarieerde visschotel – € 30
stukjes gepocheerde zalm, haasje, tongfilets, scampi’s, koningsgarnalen, tomaat met verse gepelde garnalen, eitje met krab en groenten
- Koude visschotel Royale – € 38
halve kreeft belle-vue, gerookte zalm, gerookte rivierpaling, koningsgarnalen, scampi’s, tongfilets, tomaat met verse gepelde garnalen, eitje met krab en groenten
- Gevarieerde vleesschotel – € 21
gebakken rosbief en varkensvlees, gerookte ham, ham met asperges en kip, tomaat met handgepelde garnalen, groenten
Warme hoofdgerechten
- Stoverij van het hert met appel, wintergarnituur en kroketjes – € 25
- Gepocheerde griet met julienne van prei – duchesse aardappel – € 25
- Gepocheerde tongfilets met witte wijn saus – duchesse aardappel – verse mosselen en champignons – € 25
- Bouillabaise en rouille met 300gr verse vis per persoon – € 32
Menu
Vissoep met stukjes vis en tomaat
—
Gepocheerde griet met julienne van prei
—
Stoverij van hert met appel, wintergarnituur en kroketjes
—
Dessert Foret Noir (+€ 6)
€ 40
—
Bestellen?
Bestellen kan telefonisch (tussen 14u en 18u) op 0475 966 157 of 0478 56 06 59
of via mail op info@moeyaertcatering.be
Bestellingen voor 24-25 december – ten laatste bestellen tegen 20 december
Bestellingen voor 31 december en 1 januari 2024 – ten laatste bestellen tegen 26 december
Feestgerechten kunnen besteld worden tot en met 21 januari 2024.
Gerechten zijn af te halen:
Wanneer?
op 24 december en 31 december – tussen 10u en 15u
op 25 december en 1 januari 2023 – tussen 9u en 11u
Waar?
Kortrijksestraat 412 N, Bedrijvenpark De Knok, 8020 Waardamme
Wijntip
Cava l’Arboç 1919 – € 13,50
Een cava producent als gevestigde waarde in Penèdes. De oorsprong gaat terug naar het jaar 1919. In de neus enerzijds floraal, anderzijds vruchten zoals peer en rijpe appel. In het glas mooie pareling. De smaak is verfrissend met fijne acciditeit en vlot ‘wegdrinkend’. Ideaal als aperitief, tapas of om het diner mee te openen.
—
Moulin de Gassac – Faune – € 12,50
Een assemblage van chardonnay en viogner uit het achterland van Montpellier – Béziers. In de neus de geuren van witte bloemen en zuiders fruit zoals perzik en lyché. De smaak is sappig, elegant met een mooie frisse toets. Ideaal bij visgerechten met een sausje.
—
Pouilly Fumé ‘Côte du Nozet’ A&E Figeat – € 17,50
100% sauvignon blanc op klei- en vuursteen bezorgt deze Pouilly Fumé zijn typiciteit. In de neus de geuren van citrusvruchten zoals pompelmoes en ook wat passievrucht. De smaak is fris en levendig met de typische zuurtjes en het minerale van de vuursteenbodem. Ideaal voor de plateau ‘fruits de mer’. Een speciale wijn bij de specialiteit van Moeyaert Catering
—
Grès Saint Paul Cuvee Antonin – € 14,50
Het ‘chateau’, want dat is het in Lunel, bevat 20 ha grès wijngaarden met de typische ronde keien zoals in Chateauneuf-du-Pape. Aanplant: syrah, grenache en mourvèdre. In de neus de geuren van zwarte bessen en de typische garrigue kruiden zoals tym en rozemarijn. De smaak is mondvullend, kruidig met een mooi structuur in fijne zuren en een aangename bitterheid. Ideaal voor stoofpotjes met wild, fondues, brasserades, gourmets…
—
Domaine des Graves d’Ardonneau Cuvee Prestige – € 14
De familie Rey bezit sedert generaties dit prachtige domein in St Mariëns aan de rechteroever van de Gironde. De aanplant bevat hoofdzakelijk merlotdruiven en een kleiner deel cabernet-sauvignon. De Cuvee Prestige is een wijn die op eiken vaten, deels nieuw, zijn rijping krijgt. In de neus de geuren van zwarte bessen, wat geroosterd, vanilletoets. De smaak is verfijnd, elegant en mondvullend met versmolten tannines. Lange afdronk. Ideaal bij rood vlees, bij wildgerechten, bij pittige kazen type Munster, Epoisses, Livarot…