Menu’s voor thuislevering

DAGELIJKS TE VERKRIJGEN

  • Fruits de mer – SPECIALITEIT! – € 39,50 pp.
  • Gevarieerde visschotel € 24,50 pp.
  • Koude visschotel Royale – € 31 pp.
  • Huwelijk van griet en sint-jakobsvruchten – € 22 pp.
  • Bouillabaisse – € 24 pp.
  • Soepen – € 8-12 pp. (op aanvraag)
  • Tapasschotel voor aperitief (2 pers.) – € 22
  • Stoofpotjes (lam, hutsepot, stoverij, …)op aanvraag
  • Platte oesters (4/0) – € 2,20/stuk
  • Franse creusen € 2/stuk

Bestellen kan via e-mail naar info@moeyaertcatering.be of telefonisch op 0475 96 61 57


MAANDMENU MAART – € 32 per persoon

  • Zeebrugse vissoep
  • Bretoense Sint-Jakobsvruchten met risotto en aromaten
  • Boeuf Bourguignon met kroketjes en winterse groenten
  • Eigen dessertcreatie + € 6 per persoon
  • Wijnselectie
    CHAMPAGNE: Etienne Doué Cuvée Sélection Brut – € 25 per fles
    WIT: Faune Moulin de Gassac Languedoc 2018 € 10 per fles
    ROOD: Coelheira Vinho Regional Teja 2017 Portugal € 10 per fles

WEEKENDMENU 6-7 MAART

  • Zeebrugse vissoep met vis en garnalen – € 10 pp.
  • Paella in grote pan bereid met pijlinktvis, hoevekip, gamba’s en scampi’s – € 22 pp.
  • Dessertcreatie – € 6 pp.

WEEKENDMENU 13-14 MAART

  • Gamba’s (3) met aromaten en kruiden – € 15 pp.
  • Varkenswangetjes in Bernardus bier met kroketjes en fris slaatje – € 18 pp.
  • Dessertcreatie – € 6 pp.

WEEKENDMENU 20-21 MAART

  • Gourmet of fondue van Noordzeevis – € 25 pp.
    Selectie van 350 gr. vaste vis met warme sausjes en fijne groentjes

WEEKENDMENU 27-28 MAART

  • Halve kreeft belle vue (500/750 gr.)  – € 17,5 / € 27,5 pp.
  • Halve kreeft (500 gr.) risotto – € 19,5 pp.
  • Halve kreeft (750 gr.) – € 25,5 pp.

Bestellen kan via e-mail naar info@moeyaertcatering.be of telefonisch op 0475 96 61 57


Thuislevering gebeurt met een koelwagen in de regio’s:
Brugge en randgemeenten – Damme – Groot Zedelgem – Oostkamp – Beernem – Wingene – Groot Jabbeke – Torhout – Kortemark – Kust (op afspraak)


 

Onze afhaalmenu’s in uw mailbox?
Schrijf in op onze mailinglijst.