DAGELIJKS TE VERKRIJGEN
- Fruits de mer – SPECIALITEIT! – € 39,50 pp.
- Gevarieerde visschotel – € 24,50 pp.
- Koude visschotel Royale – € 31 pp.
- Huwelijk van griet en sint-jakobsvruchten – € 22 pp.
- Bouillabaisse – € 24 pp.
- Soepen – € 8-12 pp. (op aanvraag)
- Tapasschotel voor aperitief (2 pers.) – € 22
- Stoofpotjes (lam, hutsepot, stoverij, …) – op aanvraag
- Platte oesters (4/0) – € 2,20/stuk
- Franse creusen – € 2/stuk
Bestellen kan via e-mail naar info@moeyaertcatering.be of telefonisch op 0475 96 61 57
MAANDMENU MAART – € 32 per persoon
- Zeebrugse vissoep
- Bretoense Sint-Jakobsvruchten met risotto en aromaten
- Boeuf Bourguignon met kroketjes en winterse groenten
- Eigen dessertcreatie + € 6 per persoon
- Wijnselectie
CHAMPAGNE: Etienne Doué Cuvée Sélection Brut – € 25 per fles
WIT: Faune Moulin de Gassac Languedoc 2018 – € 10 per fles
ROOD: Coelheira Vinho Regional Teja 2017 Portugal – € 10 per fles
WEEKENDMENU 6-7 MAART
- Zeebrugse vissoep met vis en garnalen – € 10 pp.
- Paella in grote pan bereid met pijlinktvis, hoevekip, gamba’s en scampi’s – € 22 pp.
- Dessertcreatie – € 6 pp.
WEEKENDMENU 13-14 MAART
- Gamba’s (3) met aromaten en kruiden – € 15 pp.
- Varkenswangetjes in Bernardus bier met kroketjes en fris slaatje – € 18 pp.
- Dessertcreatie – € 6 pp.
WEEKENDMENU 20-21 MAART
- Gourmet of fondue van Noordzeevis – € 25 pp.
Selectie van 350 gr. vaste vis met warme sausjes en fijne groentjes
WEEKENDMENU 27-28 MAART
- Halve kreeft belle vue (500/750 gr.) – € 17,5 / € 27,5 pp.
- Halve kreeft (500 gr.) risotto – € 19,5 pp.
- Halve kreeft (750 gr.) – € 25,5 pp.
Bestellen kan via e-mail naar info@moeyaertcatering.be of telefonisch op 0475 96 61 57
Thuislevering gebeurt met een koelwagen in de regio’s:
Brugge en randgemeenten – Damme – Groot Zedelgem – Oostkamp – Beernem – Wingene – Groot Jabbeke – Torhout – Kortemark – Kust (op afspraak)
Onze afhaalmenu’s in uw mailbox?
Schrijf in op onze mailinglijst.
Schrijf in op onze mailinglijst.