Hoofdgerechten

  • Het beste stukje blauw wit met bladerdeeg en duxelle – € 15 pp
  • Limousin met handgesneden frietjes en verse bearnaise – € 15,50 pp
  • Duroc d’olives varkensvlees – Blackwell – € 14 pp
  • Lamskroon met tijm en gratin dauphinois – € 18 pp
  • Rundsstoverij met rode wijnsaus, champignons en sjalot – € 14 pp
  • Ragout van wild met woudsmaken – € 15 pp
  • Duif uit Anjou met dauphines – € 17 pp
  • Kabeljauwhaasje op korst met mosterdsaus – € 17 pp
  • Tongrolletjes met mosselen, champignon en garnalen – € 17 pp
  • Gebakken zeeduivel met groene peper – € 18 pp
  • Griet met risotto en koriander – € 18 pp
  • Het beste uit de Noordzee met jus en rouille – € 18 pp
  • Bereidingen van kreeft uit de Oosterschelde – dagprijs

 

Deze gerechten kunnen zowel op afhaling besteld worden of als gerecht in een feest op maat gekozen worden.