Voorgerechten

  • Cocktail van handgepelde garnalen, ei en gepelde tomaat – € 11
  • Meloen met Italiaanse ham – € 9
  • Fris slaatje met lauwe kreeft en kruiden – € 15
  • Jong groen met Sint-Jacobsnootjes – € 11
  • Gemarineerde Schotse zalm met limoen en zachte peper – € 9,5
  • Gebakken griet met risotto en koriander – € 9,5
  • Tongrolletjes met champignons, garnalen en mosselen – € 9,5
  • Staartvis met fijne prei – € 11
  • Gebakken Sint-Jacobsvruchten met fijne groenten – € 11
  • Kreeft met kruiden en garnalenjus – € 15
  • Kreeft met saffraan en tomaat – € 15
  • Langoustines – dagprijs
  • Zeewolf – dagprijs
  • Roodbaars – dagprijs
  • Zeebaars – dagprijs
  • Andere vis volgens aanvoer – dagprijs

 

Alle vis komt van de veilingen Oostende of Zeebrugge.

Deze gerechten kunnen zowel op afhaling besteld worden of als gerecht in een feest op maat gekozen worden.