- Fingerfoods (tapenade, olijven en zongedroogde tomaat)
- Fijne Italiaanse vleeswaren
- Bordje met gemarineerde zalm of tartaar van zalm
- Bordje met garnalen, kreukels en wulken
- Oester op ijs geserveerd
- Garnalencocktail met hand gepelde garnalen
- Noordzee vissoepje
- Sint-Jacobsvrucht met crème avocado
- Makreelcrème met Granny Smith appel
- Tongrolletje met zachte tomaat
- Griet met koriander en risotto
- Zalmhaasje met stoemp en prei
- Sint-Jacobsvrucht met fijne groenten
- Tongrolletje met garnaal en mossel
- Mosseltjes met brunoise van groenten
- Kreeft met jus van garnaal
- Langoustines met shi-taki
- Tartaar van wit blauw met frietje
- Carpaccio van blauw wit met parmezaanse schilfers
- Lamskroontje met tijm en aardappel
- Chateaubriand met rode wijnsaus
- Blauw wit schouder met rode wijnsaus en zilverajuin
- Bressekip met rode wijnsaus (coq au vin)
- Duroc varkenshaasje met mosterd Wostyn
Deze gerechten kunnen zowel op afhaling besteld worden of als gerecht in onze tapas avond of recepties gekozen worden.