Tapas

  • Fingerfoods (tapenade, olijven en zongedroogde tomaat) – € 5
  • Fijne Italiaanse vleeswaren – € 7,5
  • Bordje met gemarineerde zalm of tartaar van zalm – € 4
  • Bordje met garnalen, kreukels en wulken – € 3
  • Oester op ijs geserveerd – € 2.5
  • Garnalencocktail met hand gepelde garnalen – € 3,5
  • Noordzee vissoepje – € 2,5
  • Sint-Jacobsvrucht met crème avocado – € 3,5
  • Makreelcrème met Granny Smith appel – € 3
  • Tongrolletje met zachte tomaat – € 4
  • Griet met koriander en risotto – € 4
  • Zalmhaasje met stoemp en prei – € 3,5
  • Sint-Jacobsvrucht met fijne groenten – € 3,5
  • Tongrolletje met garnaal en mossel – € 4
  • Mosseltjes met brunoise van groenten – € 3,5
  • Kreeft met jus van garnaal – € 5
  • Langoustines met shi-taki – € 4
  • Tartaar van wit blauw met frietje – € 3,5
  • Carpaccio van blauw wit met parmezaanse schilfers – € 3,5
  • Lamskroontje met tijm en aardappel – € 8
  • Chateaubriand met rode wijnsaus – € 6
  • Blauw wit schouder met rode wijnsaus en zilverajuin – € 5
  • Bressekip met rode wijnsaus (coq au vin) – € 5,5
  • Duroc varkenshaasje met mosterd Wostyn – € 5

 

Deze gerechten kunnen zowel op afhaling besteld worden of als gerecht in onze tapas avond of recepties gekozen worden.